Belastingaangifte

Wilt u graag belastinghulp?

Bel de Belastingtelefoon. Houd uw burgerservicenummer bij de hand. Verder gaat het zo: leg uit wat er aan de hand is. U krijgt direct advies. Zo nodig krijgt u een afspraak. U krijgt dan een brief over de tijd, plaats en datum wanneer u wordt verwacht.

In de checklist voor hulp bij aangifte staat welke gegevens u mee moet nemen naar uw afspraak.

Belastingdienst - checklist voor hulp bij aangifte

Heeft u hulp nodig bij het invullen van uw belastingformulier?

Bel de Belastingtelefoon. Houd uw burgerservicenummer bij de hand. Verder gaat het zo: Leg uit wat er aan de hand is. U krijgt direct advies. Zo nodig krijgt u een afspraak. U krijgt dan een brief over de tijd, plaats en datum wanneer u wordt verwacht. Neem de gevraagde gegevens mee naar uw afspraak. Of schakel een boekhouder in om uw formulieren in te vullen.

Vraag hulp aan vrienden, familie of kennissen. Is er niemand in uw omgeving die u kan helpen? Vraag het dan aan een vrijwilliger.

Heeft u een laag inkomen en zoekt u belastinghulp?

Voor hulp bij het invullen van de belastingformulieren kunt u terecht bij uw vakbond.

Via pluZ krijgt u korting op het invullen van uw belastingformulieren van Administratie & Advieskantoor Meijer uit Ureterp.

pluZ

Servicepakket van de KwadrantGroep

Zonnedauw
7
9202 PE
Drachten
Bent u 50 jaar of ouder?

Word lid van een ouderenbond zoals de ANBO, de KBO of de PCOB. U krijgt daar advies en belastinghulp als u dat nodig heeft.

De seniorenorganisatie ANBO heeft in Noordwolde en Wolvega een afdeling. Of neem contact op met KBO Fryslân. U kunt ook terecht bij de Protestant Christelijke Ouderenbond (PCOB). PCOB heeft in Wolvega een afdeling.

ANBO

Belangenorganisatie voor senioren

Bezoekadres

Vijzelmolenlaan
20-22
3447 GX
Woerden

Postadres

2012
3440 DA
Woerden

Unie KBO

Organisatie die opkomt voor de belangen van senioren.

Bent u lid van een vakbond of ouderenbond?

Maak een afspraak en vraag hulp voor het doen van belastingaangifte. U hoort van hen wat u nodig heeft.

Wilt u een medewerker van een ouderenbond of vakbond machtigen om voor u aangifte te doen? Dat kan alleen als u een machtigingscode aanvraagt via de website DigiD.