Computergebruik

Zoekt u een plek waar u kunt computeren?

U kunt computeren en internetten in de bibliotheek.

In de bibliotheek kunt u gratis gebruik maken van een computer met internet. U hoeft hiervoor geen lid te zijn van de bibliotheek. De bibliotheek heeft ook WIFI. Met deze draadloze internetverbinding kunt u uw laptap, mobiele telefoon of tablet aansluiten op het netwerk van de bibliotheek.

Bibliotheek Zuidoost Fryslân

Bent u op zoek naar een computercursus?

Wilt u leren internetten? Gebruik de handige en veilige website Oefenen.nl. Boeken over computers leent u in de bibliotheek. De Volksuniversiteit biedt computercursussen aan.

Volg een cursus van SeniorWeb. Kijk op de website voor cursussen bij u in de buurt. Of volg een online cursus. SeniorWeb geeft ook telefonisch advies als u er even niet uitkomt.

Ouderenbonden bieden ook vaak computercursussen aan.

Maak als oudere gebruik van uw lidmaatschap. De ouderenbonden helpen u graag. De seniorenorganisatie ANBO heeft in Siegerswoude en Gorredijk een afdeling. Of neem contact op met KBO Fryslân. U kunt ook terecht bij de Protestant Christelijke Ouderenbond (PCOB). PCOB heeft in Ureterp, Beetsterzwaag en Gorredijk een afdeling.

In het zorgcentrum Wilgenstede in Wolvega heeft SeniorWeb Zuid Friesland een leslokaal voor het geven van cursussen en workshops. Docenten helpen u graag vooruit zodat u met plezier thuis verder kunt met uw computer. Of kies voor een online computercursus of zelfstudie.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Meriant - WilgenStede

Steenwijkerweg
34
8471 LB
Wolvega

Volksuniversiteit

Oefenen.nl

Oefenen met taal, rekenen, internetten en omgaan met geld

ANBO

Belangenorganisatie voor senioren

Bezoekadres

Vijzelmolenlaan
20-22
3447 GX
Woerden

Postadres

2012
3440 DA
Woerden
Lukt het computeren aardig, maar komt u er even niet uit?

Bel SeniorWeb of Student aan Huis. Heeft u een pluZPas? Neem dan contact op met computerhulp Ad-Vice van de KwadrantGroep.

pluZ

Servicepakket van de KwadrantGroep

Zonnedauw
7
9202 PE
Drachten

Student aan huis

Computerhulp en les aan huis.